Privatumo Polityka

Centrum Światła sp. z o.o. sp. k, VAT EU: PL9492243189, REGON: 386180810, Valstybinis teismo registras: 0000843712, Apygardos teismas Čenstakavoje, Valstybės teismų registro XVII ekonomikos departamentas, buveinės registracijos adresas Tartakowa 15/21, 42202 Czestochowa, Lenkija (toliau – „HG-lamps“) privatumo ir slapukų politika (toliau – „Politika“) numato pagrindus, kuriais kaupia, tvarko ir saugo asmens duomenis, kuriuos Bendrovė renka apie elektroninės parduotuvės vartotojus, Bendrovės salonų lankytojus, pirkėjus, kitus Bendrovės teikiamomis paslaugomis besidominčius asmenis (toliau – „Subjektai“). Subjektai yra prašomi atidžiai perskaityti šią Politiką tam, kad būtų teisingai suprastas Bendrovės požiūris ir praktika, susijusi su Subjektų duomenimis, bei duomenų tvarkymo sąlygos. Subjektų asmens duomenys renkami ir tvarkomi tik šioje Politikoje numatytais tikslais. Ši Politika taikoma visiems Subjektams, įskaitant ir Subjektus, kurie nėra prisiregistravę elektroninėje parduotuvėje. Subjektų asmens duomenų valdytoju yra laikoma HG-lamps.

HG-lamps gali rinkti ir tvarkyti šiuos Subjektų duomenis:

  • Duomenis, kuriuos Subjektai nurodo pildydami formas elektroninėje parduotuvėje, adresu www.hg-lamps.lt (toliau - „Svetainė“) - Šie duomenys yra Subjekto vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, telefono numeris, prekės pristatymo adresas, užsakomos prekės pavadinimas, prekės apmokėjimo duomenys bei kita informacija, teikiama pildant registracijos formą, registruojantis elektroninėje parduotuvėje, teikiant užsakymą, siunčiant pranešimus sistemoje, kreipiantis dėl papildomų paslaugų suteikimo ar pranešant apie elektroninės parduotuvės sutrikimus. HG-lamps taip pat gali pasiūlyti užpildyti tam tikras formas tam, kad Subjektas galėtų dalyvauti HG-lamps organizuojamuose konkursuose, akcijose bei žaidimuose;
  • visą susirašinėjimą tarp Subjektų ir HG-lamps - (Svetainėje, el. paštu, pokalbių lange, Bendrovės „Facebook“ paskyroje, trumposiomis žinutėmis telefonu ir kt. ryšio priemonėmis);
  • duomenis apie Subjektų naršymo elektroninėje parduotuvėje istoriją, - įsigytų prekių bei paslaugų istoriją ir su tuo susijusius duomenis;
  • Subjektų vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį - kai šie duomenys yra tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu ir Subjektas yra tuo tikslu davęs savo sutikimą;
  • Subjektų IP adresus;
Už Bendrovei pateikiamų duomenų teisingumą ir tikrumą atsako Subjektai.

Slapukai ir jų naudojimo tikslai

  • PHPSESSID - Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti. Sukūrimo momentas: Įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: Iki interneto svetainės lango uždarymo. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • _hjIncludedInSample - „Hotjar“ slapukas. Šis seanso slapukas nustatomas, kad „Hotjar“ galėtų žinoti, ar tas lankytojas yra įtrauktas į imtį, kuri naudojama generuoti „piltuvus“. Sukūrimo momentas: Įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 1 metus. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • crisp-client - Slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti tarp “Crisp live chat”. Sukūrimo momentas: Įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: Iki interneto svetainės lango uždarymo. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • _gid - Google slapukas, naudojamas atskirti vartotojams. Sukūrimo momentas: Įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 24 valandas. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • optimizelyPendingLogEvents - Naudojamas kaip lankytojo veiksmų tarp sekimo užklausų podėlis. Tai užtikrina, kad visi įvykiai būtų efektyviai sekami, net jei lankytojas greitai atlieka daug veiksmų vienas po kito. Atlikus sekimo užklausą, slapukas ištrinamas. Sukūrimo momentas: Įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 15 sekunžių. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • optimizelyBuckets - Saugo eksperimentus ir variantus, į kuriuos vartotojas buvo įtrauktas. Sukūrimo momentas: Įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 1 metus. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • optimizelySegments - Išlaiko informaciją apie lankytojo „Optimizely Classic“ segmentus: naršyklę, kampaniją, mobilųjį įrenginį, šaltinio tipą ir visas pasirinktines dimensijas, kurias nustatėte. Tai leidžia užtikrinti, kad slapukas ir toliau priklausys segmentui, todėl pagerinamas segmentais suskirstytų rezultatų tikslumas. Sukūrimo momentas: Įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 10 metų, arba kiek nustato pats vartotojas. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • optimizelyEndUserId - Saugo lankytojo unikalų „Optimizely“ identifikatorių, tiek naudojant „Optimizely Classic“, tiek „Optimizely X Web“. Tai laiko žymos ir atsitiktinio skaičiaus derinys. Viduje nesaugoma jokia kita informacija apie jus ar jūsų lankytojus. Sukūrimo momentas: Įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 10 metų, arba kiek nustato pats vartotojas. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • p_popup_uh - Slapukas naudojamas informacijai apie vartotojo peržiūrėtus ir paslėptus iškylančius („pop-up“) langus išsaugoti. Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 1 metus. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • rated_[sveikasis skaičius] - Slapukas naudojamas rinkti informacijai į telia.lt svetainės turinio valdymo sistemą apie vartotojo pasirinktą apklausos atsakymą. Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 1 metus. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • C, cid, TPC, GCM, uid - Slapukai sukuria atsitiktinį ID kiekvienam apsilankančiam vartotojui, kad būtų galima nustatyti, kurie vartotojai lankosi svetainėje pakartotinai. Šie slapukai padeda identifikuoti vartotojų naršymo įpročius svetainėje. Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: Iki interneto svetainės uždarymo arba iki 60 dienų. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • _utma, _utmb, _utmc - Stebėjimo slapukai iš „Google Analytics“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai. Slapukai identifikuoja unikalius lankytojus ir stebi vartotojo sesijas. Daugiau informacijos žr. „Google“ svetainėje. Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: Atitinkamai 30 min., 6 mėn., 2 metus. Naudojami duomenys: Apskaitai naudojami IP adresai ir unikalūs ID numeriai. Apskaitos rezultatas statistinis. Skaitiklio apskaita atliekama per „Google Analytics“.
  • _utmz - Stebėjimo slapukai iš „Google Analytics“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai. Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: Iki naršyklės uždarymo. Naudojami duomenys: Apskaitai naudojami IP adresai ir unikalūs ID numeriai. Apskaitos rezultatas statistinis. Skaitiklio apskaita atliekama per „Google Analytics“.
  • www_order_omnitel_lt - Slapukas skirtas interneto svetainės funkcionalumui realizuoti. Sukūrimo momentas: Įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: Iki interneto svetainės lango uždarymo. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • atm_adt4, atm_cat, atm_... - Slapukai naudojami išsaugoti informacijai apie vartotojo peržiūrėtus puslapius, apsilankymo trukmę ir gali būti naudojami anonimiškai apibūdinti vartotojų charakteristikas pagal naršymo įpročius. Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 5 metus. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • UID - Slapukas renka informaciją apie prisijungusius vartotojus ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID). Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: Iki 60 dienų. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • adnKeyTarget… - Slapukas renka informaciją apie prisijungusius vartotojus ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID). Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 5 metai. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • ntsprnt - DMP grupės indentifikatorius. Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: Iki 30 dienųNaudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • LimitatorInformer_Engine… - Slapukas renka informaciją apie prisijungusius vartotojus ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID). Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 1 metai. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • _vwu_uuid, _vis_opt_test_cookie, _vis_opt_exp_71_combi, debug_vis_opt_s, _vis_opt_s - Slapukai renka informaciją apie vartotojus ir leidžia stebėti jų naršymo įpročius. Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 3 mėn. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • splitVar2 - Slapukas renka informaciją apie vartotojus ir yra naudojamas siekiant palyginti jų naršymo įpročius. Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 2 metai. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
Inspectlet slapukai:
  • _insp_identity, _insp_norec_sess, _insp_nv, _insp_ref, _insp_slim, _insp_targlptx, _insp_targlpu, _insp_uid, _insp_wid - Slapukai renka informaciją apie vartotojų veiksmus naršant svetainėje ir naudojantis joje esančiais funkcionalumais (video, formomis, mygtukais ir pan.). Šie slapukai leidžia įvertinti vartotojų naršymo patirtį ir nustatyti svetainės funkcionalumo trūkumus. Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 1 metai. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
„Google Analytics“ slapukai:
  • _ga - Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją. Sukūrimo momentas: Pirmo įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 2 metai. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • _gat_UA-11554654-9 - Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant atskirti unikalius vartotojus, priskiriant jiems unikalų identifikatorių (ID). Sukūrimo momentas: Įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: 8 val. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius
  • viewedOuibounceModal - Slapukas naudojamas svetainėje skelbiamoms apklausoms pateikti vartotojams ir užtikrina, kad vartotojui apklausa būtų parodyta tik vieną kartą. Sukūrimo momentas: Įėjimo į puslapį metu. Galiojimo laikas: Iki interneto svetainės lango uždarymo. Naudojami duomenys: Unikalus identifikatorius

Subjektų duomenų saugojimas

Duomenys, kuriuos HG-lamps renka iš Subjektų gali būti tvarkomi HG-lamps ar HG-lamps tiekėjų personalo. Tais atvejais, kai Subjektų duomenys yra tvarkomi HG-lamps tiekėjų (t.y. duomenų tvarkytojų), HG-lamps yra sudariusi su jais sutartis, tinkamai reglamentuojančias duomenų tvarkytojų pareigas. Duomenų tvarkytojai turi teisę tvarkyti asmens duomenis tik pagal HG-lamps nurodymus ir tik ta apimtimi, kiek tai yra būtina siekiant tinkamai vykdyti sutartyje nustatytus įsipareigojimus.Subjektų duomenų perdavimas tiekėjams (duomenų tvarkytojams) gali būti susijęs su Subjektų užsakymų įvykdymu bei Subjektų mokėjimo duomenų tvarkymu. Teikdami savo asmens duomenis, Subjektai sutinka su šiuo perdavimu bei tvarkymu. HG-lamps imasi visų protingai įmanomų priemonių tam, kad užtikrintų, jog Subjektų duomenys būtų tvarkomi saugiai ir laikantis šios Politikos nuostatų.

Subjektų teikiami duomenys yra laikomi HG-lamps serveriuose arba dokumentų popierinėse kopijose. Tuo atveju, kai Subjektams yra suteikiami slaptažodžiai (arba kai Subjektai juos pasirenka patys), kurie įgalina Subjektus naudotis tam tikromis elektroninės parduotuvės funkcijomis, Subjektai yra patys atsakingi už slaptažodžių konfidencialumą ir jų neatskleidimą tretiesiems asmenims.

Jeigu HG-lamps kyla abejonių dėl Subjektų pateiktų duomenų teisingumo, HG-lamps turi teisę sustabdyti šio Subjekto duomenų tvarkymo veiksmus, šiuos duomenis patikrinti ir patikslinti.

Subjekto sutikimas dėl duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslais

Subjektai išreiškia savo sutikimą gauti HG-lamps naujienas bei reklaminę informaciją, kai jie uždeda atitinkamą varnelę dėl asmens duomenų rinkimo tiesioginės rinkodaros tikslu prekių užsakymo metu.

Subjektas gali nesutikti dėl duomenų teikimo tiesioginės rinkodaros tikslu ar bet kada kreiptis į HG-lamps ir atšaukti savo sutikimą dėl duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslu. Norėdamas pasinaudoti savo teise atsisakyti duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslu, Subjektas turi nuimti varnelę nuo pažymėtų atitinkamų langelių registracijos formoje arba pasirinkti atitinkamą nuorodą siunčiamuose tiesioginės rinkodaros pasiūlymuose. Subjektai taip pat gali susisiekti su Bendrove elektroninio pašto adresu info@hg-lamps.lt tir pranešti apie savo sutikimo atšaukimą.

Subjekto duomenis, naudotinus tiesioginės rinkodaros tikslais, HG-lamps saugo10 metų nuo Subjekto sutikimo gavimo, nebent Subjektas anksčiau atšaukia savo sutikimą.

Kitos Subjekto teisės, susijusios su tvarkomais jo duomenimis, išdėstytos šios Politikos 9 punkte.

Subjektų duomenų saugojimo terminai

Subjekto duomenys, susiję su elektronine prekyba, saugomi 5 metus nuo Subjekto paskutinio prisijungimo prie elektroninės parduotuvės sistemos.

Subjekto duomenys, susiję su prekių ar paslaugų užsakymu lankantis HG-lamps salonuose, el. paštu ar kitaip, saugomi 5 metus nuo Subjekto prekių ar paslaugų užsakymo įvykdymo dienos.

Subjektų, kurie pateikia užklausas dėl Bendrovės prekių ar paslaugų pokalbių lange Svetainėje, HG-lamps „Facebook“ paskyroje, el. paštu ar kitomis ryšio priemonėmis, duomenys saugomi 2 metus po paskutinio Subjekto kreipimosi.

Kai popierinius ar elektroninius dokumentus įpareigoja saugoti teisės aktai (pvz. Lietuvos Respublikos vyriausiojo archyvaro įsakymais patvirtinti teisės aktai) tam tikrą laiką, tokie dokumentai saugomi ne ilgiau, negu reikalaujama.

Subjektų duomenų tvarkymo tikslai

HG-lamps tvarko Subjektų asmens duomenis šiais tikslais:

  • paslaugų teikimo Subjektams (klientams) tikslu;
  • pirkimo – pardavimo sutarčių su Subjektais (klientais) sudarymo ir vykdymo tikslu;
  • skolų išieškojimo tikslu;
  • tam, kad užtikrintų, jog elektroninės parduotuvės turinys yra pateikiamas efektyviausiu ir tinkamiausiu Subjektams būdu;
  • paslaugų plėtros, statistinių duomenų analizės bei tikslinio rinkodaros orientavimo tikslais;
  • tam, kad Subjektams būtų suteikta informacija apie prekes ar paslaugas, kurių Subjektai pageidauja;
  • Subjektų užklausų dėl informacijos teikimo atsakymo bei administravimo tikslais;
  • Reklaminės informacijos teikimui, kai Subjektai yra davę sutikimus dėl asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslu;
  • tam, kad Subjektai būtų informuoti apie HG-lamps teikiamų paslaugų pakeitimus;
  • klientų aptarnavimo kokybės tikslu;
  • Subjektų ir bei kitų į vaizdo stebėjimo lauką patekusių asmenų, taip pat jų ir HG-lamps turto apsaugos užtikrinimo tikslu.

Duomenų atskleidimas

Subjektų duomenys gali būti atskleisti tretiesiems asmenims tik šiais atvejais:

  • jeigu toks perdavimas ar dalijimasis Subjektų duomenimis yra būtinas laikantis teisės aktų reikalavimų (pvz. teismams, Lietuvos policijai, LR prokuratūrai, kitoms valstybės institucijoms ir pan.), ar būtinas taikant ar vykdant prekių garantines ar grąžinimo sąlygas ir visas kitas sutartis su Subjektais, taip pat HG-lamps, jos klientų bei kitų asmenų teisių, turto ir saugumo užtikrinimui.

Subjektų teisės

Subjektai turi šias teises:

  • būti informuoti apie jų duomenų tvarkymą;
  • pateikus užklausą HG-lamps, gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie jų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami ir buvo teikti per pastaruosius 1 metus. Informacija Subjektams pateikiama jų nurodytais elektroninio pašto adresais ne vėliau kaip per 30 dienų nuo Subjektų kreipimosi pateikti tokius duomenis dienos. Neatlygintinai tokius duomenis Bendrovė teikia Subjektui 1 kartą per kalendorinius metus;
  • pateikus užklausą, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius Subjektų duomenis ir (arba) sustabdyti tokių asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus saugojimą, jeigu Subjektas nustato, kad jo asmens duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs ar tvarkomi neteisėtai ir nesąžiningai. HG-lamps nedelsiant praneša Subjektui apie jo prašymu atliktą arba neatliktą asmens duomenų ištaisymą, sunaikinimą ar asmens duomenų tvarkymo veiksmų sustabdymą.
  • pateikus užklausą, Subjektas turi teisę gauti susijusius su juo asmens duomenis, kuriuos jis pateikė HG-lamps, susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu, kad tokie duomenys galėtų būti persiųsti kitam duomenų valdytojui (teisė į duomenų perkeliamumą);
  • nesutikti dėl duomenų teikimo tiesioginės rinkodaros tikslu;
  • pateikus prašymą, Subjektas turi teisę reikalauti, kad HG-lamps ištrintų su juo susijusius asmens duomenis, kai asmuo nesutinka ar atšaukia sutikimą duomenų tvarkymui (teisė būti pamirštam), išskyrus atvejus kai Bendrovė negali ištrinti Subjekto duomenų dėl jų reikalingumo sutarties vykdymui ar dėl teisės aktų privalomo vykdymo;
  • Subjektas turi teisę gauti informaciją apie jo duomenų saugumo pažeidimus. HG-lamps įsipareigoja išsiųsti pranešimą Subjektui jo el. paštu (jeigu toks Bendrovei yra žinomas) per 72 valandas nuo sužinojimo, jog Subjekto duomenims iškilo pavojus (pvz. buvo įsilaužta į Bendrovės serverį ar pan.);
  • Subjektas, nesutikdamas su HG-lamps veiksmais ar neveikimu, turi teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Visos užklausos ir prašymai, susiję su Subjektų duomenimis, turi būti siunčiami HG-lamps elektroniniu paštu info@hg-lamps.lt.Taip pat Subjektas gali prašymą pateikti ir atvykęs į HG-lamps biurą. Visais atvejais (t.y. tiek siunčiant prašymą el. paštu, tiek teikiant originalų prašymą) Bendrovės atstovas, priimantis prašymą, turi teisę pareikalauti pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą ar teisės aktų tvarka patvirtintą jo kopiją.

HG-lamps į Subjektų prašymus ir užklausas atsako ne vėliau kaip per 30 dienų nuo jų gavimo.

Google Analytics

Svetainėje www.hg-lamps.lt naudojame „Google Analytics“ paslaugą (su anonimizavimo funkcija). Ši paslauga renka ir vertina duomenis apie svetainės lankytojų elgesį. Šie duomenys naudojami internetinės svetainės optimizavimui, interneto reklamos sąnaudų ir naudos analizei.

„Google Analytics“ priedą valdo „Google LLC“., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

„Google Analytics“ naudojimui naudojame priedą „_gat._anonymizeIp“. Jei pateksite į mūsų svetaines iš Europos Sąjungos valstybės narės ar kitos valstybės, kuri yra Europos ekonominės erdvės susitarimo šalis, tai sutrumpins „Google“ naudojimo trukmę ir anonimizuos jūsų interneto ryšio IP adresą.

Slapuke saugomi tokie duomenys kaip interneto ryšio IP adresas, prisijungimo laikas, kur buvo sukurtas ryšys, ir ryšių dažnis. Mūsų svetainė perduoda šiuos asmeninius duomenis „Google“ Jungtinėse Amerikos Valstijose su kiekvienu ryšiu. „Google“ juos ten saugo. „Google“ gali dalytis šiais duomenimis su trečiosiomis šalimis.

Jungtinių Amerikos Valstijų atveju nėra Komisijos sprendimo dėl tinkamo apsaugos lygio pagal BDAR 45 straipsnį. Tačiau „Google LLC“ teikia tinkamas apsaugos priemones, užtikrinančias tinkamą duomenų apsaugą pagal BDAR 46 straipsnį. Daugiau informacijos galite rasti:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Galite išjungti slapukų išsaugojimą ir taip juos visam laikui išjungti. Taip pat galite ištrinti anksčiau išsaugotus slapukus. Visos šios galimybės taip pat taikomos slapukams, kuriuos saugo ir naudoja „Google“.

Taip pat galite prieštarauti, kad „Google“ rinktų ir apdorotų informaciją apie jus. Tam jums reikia naršyklės papildinio, esančio nuorodoje:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Atsisiųskite ir įdiekite. Šis naršyklės priedas per „JavaScript“ informuoja „Google Analytics“, kad „Google Analytics“ negalima perduoti jokių duomenų ar informacijos apie apsilankymus svetainėje. Jei vėliau naršyklė bus pašalinta ir įdiegta iš naujo, norimą efektą turėsite iš naujo įdiegti.

Arba, jei naudojate naršykles mobiliuosiuose įrenginiuose, galite užkirsti kelią informacijos rinkimui spustelėdami toliau pateiktą nuorodą. Nustatomas atsisakymo slapukas, kad jūsų duomenys nebūtų renkami būsimų apsilankymų šioje svetainėje metu:

Google Analytics deaktyvavimo

Papildoma informacija ir "Google" privatumo politiką galima rasti adresu https://www.google.com/intl/lt/policies/privacy/ oraz http://www.google.com/analytics/terms/lt.html.

Mes su „Google“ sudarėme duomenų tvarkymo sutartį ir visiškai naudojame griežtus Lenkijos duomenų apsaugos institucijų reikalavimus, kai naudojame „Google Analytics“.

„Google Analytics“ slapukai saugomi pagal GDPR, kuris yra teisinis duomenų tvarkymo pagrindas šiame kontekste. Mes esame teisėtai suinteresuoti analizuoti vartotojų elgseną mūsų svetainėje, kad optimizuotume savo svetainę.

Google Remarketing

Mes naudojame „Google“ pakartotinės rinkodaros paslaugą. „Google“ pakartotinė rinkodara yra internetinė „Google Ireland Limited“ („Google“) reklamavimo programa. Pakartotinės rinkodaros funkciją naudojame kaip „Google AdWords“ paslaugos dalį. Pakartotinės rinkodaros funkcijos dėka galime pateikti jūsų interesus atitinkančius skelbimus kitose „Google“ reklamavimo tinklo svetainėse. Šiuo tikslu analizuojamas jūsų elgesys naršant mūsų svetainėje, pvz., Kokie pasiūlymai jūs peržiūrėjote. Tai leidžia mums rodyti vadinamuosius „Google“ skelbimus ir suasmenintą reklamą kitose svetainėse apsilankius mūsų svetainėje. Šiuo tikslu „Google“ išsaugo jūsų naršyklės slapuką, kai lankotės „Google“ paslaugose ar „Google“ vaizdinės reklamos tinklo svetainėse. Jūsų apsilankymai įrašomi naudojant slapuką. Slapukas naudojamas norint unikaliai identifikuoti jūsų interneto naršyklę, o ne asmeniškai. Gali būti, kad „Google“ naudoja duomenis, surinktus per vartotojo elgsenos paslaugą, savo arba kitų „Google“ klientų tikslams (pvz., Norėdami rodyti suasmenintus trečiųjų šalių skelbimus). Tokį tolesnį duomenų apdorojimą, taip pat duomenų apdorojimą po to, kai mes juos perdavome „Google“, „Google“ atlieka vienintelis duomenų apsaugos pareigūnas. Šiame kontekste „Google“ yra vienintelis duomenų apsaugos valdytojas, galintis saugoti duomenis apie jus JAV. Kalbant apie JAV, Europos Teisingumo Teismas nusprendė, kad tai šalis, kurios duomenų apsauga yra nepakankama. Šiame kontekste yra ypatinga rizika, kad jūsų duomenis tvarkys JAV institucijos / įstaigos kontrolės ir stebėsenos tikslais be pakankamų teisinių priemonių. Teisinis tokio duomenų tvarkymo pagrindas yra 1 str. 6 sek. 1 lit. a) GDPR (sutikimas).

Daugiau informacijos apie „Google“ pakartotinę rinkodarą ir „Google“ duomenų apsaugos deklaraciją galite rasti: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=lt. Čia taip pat galite patvirtinti savo, kaip duomenų subjekto, teises (pvz., Teisę ištrinti) dėl duomenų, kuriuos „Google“ tvarko kaip duomenų apsaugos pareigūnas.

Spustelėkite čia, jei norite išjungti „Google“ ir trečiųjų šalių elgesio reklamavimą.

Google Maps

Savo svetainėje naudojame „Google Maps“ paslaugą norėdami parodyti savo vietą ir palengvinti lengvą ir patogų kelionės planavimą. Tai yra teisėtas interesas GDPR prasme, kuris yra teisinis duomenų tvarkymo pagrindas šiame kontekste.

„Google Maps“ komponentą valdo „Google LLC“., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

„Google“ įdeda slapuką į vartotojo naršyklę. Kiekvieną kartą, kai lankotės mūsų svetainėje, šis slapukas priverčia jūsų naršyklę perduoti naudojimo duomenis „Google“. „Google“ juos naudoja statistikos tikslais ir analizuodama vartotojų elgseną. Slapukai saugo tokius duomenis kaip jūsų naudojamo interneto ryšio IP adresas, skambučio laikas toje vietoje, kuri atsirado dėl ryšio, ir ryšių dažnis. Norint naudoti „Google Maps“, vartotojo IP adresas turi būti perduotas „Google“. Be IP adreso „Google“ negalės siųsti turinio į naršyklę.

Todėl mūsų svetainė kiekvieną kartą perduoda minėtus duomenis „Google“ JAV. „Google“ juos ten saugo. „Google“ gali dalytis šiais asmens duomenimis su trečiosiomis šalimis.

Jungtinių Amerikos Valstijų atveju nėra Komisijos sprendimo dėl tinkamo apsaugos lygio pagal BDAR 45 straipsnį. Tačiau „Google LLC“ teikia tinkamas apsaugos priemones, užtikrinančias tinkamą duomenų apsaugą pagal BDAR 46 straipsnį. Norėdami gauti daugiau informacijos, žr.https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active.

Galite išjungti slapukų išsaugojimą ir taip juos visam laikui išjungti. Taip pat galite ištrinti anksčiau išsaugotus slapukus. Visos šios galimybės taip pat taikomos slapukams, kuriuos saugo ir naudoja „Google“.

Papildomos informacijos ir „Google“ privatumo politiką galite rasti:

https://www.google.com/intl/lt/policies/privacy/ oraz http://www.google.com/analytics/terms/en.html.

You Tube

Savo svetainėje rodome vaizdo įrašus iš „YouTube“ svetainės. „YouTube“ yra paslauga, leidžianti nemokamai skelbti vaizdo įrašus. Kiti vartotojai taip pat gali nemokamai žiūrėti, komentuoti ir vertinti tokius vaizdo įrašus.

„YouTube“ valdo „YouTube“, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, JAV. „YouTube“, LLC yra dukterinė „Google LLC“ įmonė., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Kai pasiekiate šios svetainės antrinį puslapį, kuriame galite žiūrėti „YouTube“ vaizdo įrašą, „YouTube“ komponentas paskatins jūsų interneto naršyklę atsisiųsti atitinkamą „YouTube“ vaizdo įrašą. Šis procesas suteikia „YouTube“ ir „Google“ žinių apie mūsų peržiūrimo puslapio antrinį puslapį. Jei turite „YouTube“ vartotojo abonementą ir esate prisijungę prie jo naršydami antriniame puslapyje, kuriame yra „YouTube“ vaizdo įrašas, „YouTube“ ir „Google“ renka šią informaciją ir susieja ją su jūsų vartotojo paskyra. Tai atsitinka neatsižvelgiant į tai, ar žiūrite filmą, ar ne. Jei su tuo nesutinkate, galite to išvengti, prieš apsilankydami mūsų svetainėje atsijungdami nuo „YouTube“ paskyros.

Daugiau informacijos „YouTube“ galite rasti adresu https://www.youtube.com/yt/about/pl/.

Mes naudojame „YouTube“, kad mūsų svetainės turinys būtų kuo labiau prieinamas ir patrauklus lankytojams. Tai yra teisėtas interesas GDPR prasme, kuris yra teisinis duomenų tvarkymo pagrindas šiame kontekste.

Jungtinių Amerikos Valstijų atveju nėra Komisijos sprendimo dėl tinkamo apsaugos lygio pagal BDAR 45 straipsnį. Tačiau „Google LLC“ teikia tinkamas apsaugos priemones, užtikrinančias tinkamą duomenų apsaugą pagal BDAR 46 straipsnį. Daugiau informacijos galite rasti:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Kontaktinės formos

Jei naudojatės kuria nors iš kontaktinių formų mūsų svetainėse, skirtose susisiekti su mumis, užduoti klausimą ar užregistruoti skundą, mes išsaugosime jūsų informaciją iš formos, kad galėtume apdoroti ir atsakyti į jūsų užklausą. Naudodamiesi kontaktinėmis formomis sutinkate, kad būtų tvarkomi jose esantys jūsų duomenys. Šį sutikimą galite bet kada atšaukti neoficialiai (pavyzdžiui, el. Paštu). Mes nesidalinsime šia informacija su trečiosiomis šalimis be jūsų sutikimo.

Newsletter

Mes siūlome naujienlaiškį mūsų svetainėje. Jei norite jį gauti, mums reikia el. Pašto adreso. Šiuos duomenis turite įvesti naudodami atitinkamą formą. Jei tai padarysite ir užsiprenumeruosite naujienlaiškį, sutinkate, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys. Mes tvarkome šiuos duomenis tik naujienlaiškio siuntimo tikslais ir neperduodame jų trečiosioms šalims.

Registruodamiesi į naujienlaiškį, mes taip pat saugome jūsų naudojamos registracijos metu IP adresą, taip pat jūsų interneto paslaugų teikėjo (IPT) nustatytą registracijos datą ir laiką. Šie duomenys mums reikalingi, kad galėtume toliau išaiškinti galimus piktnaudžiavimo atvejus. Tai atitinka mūsų tikslą ir atitinka mūsų teisėtą interesą. Todėl šie duomenys tvarkomi pagal GDPR.

Teisinis jūsų įvestų duomenų tvarkymo pagrindas yra sutikimas, kurį davėte užsiprenumeruodami naujienlaiškį. Galite bet kada jį atšaukti neoficialiai, pavyzdžiui, naudodamiesi nuoroda, esančia bet kuriame mūsų atsiųstame informaciniame biuletenyje. Duomenys, tvarkomi iki atšaukimo, laikomi teisėtais net ir po tokio atšaukimo.

Mes saugome pas mus saugomus duomenis, kai užsiprenumeruojate naujienlaiškį, kol atsisakote naujienlaiškio prenumeratos. Atsisakę naujienlaiškio, mes jį ištrinsime.

Baigiamosios nuostatos

Bet kokie šios Politikos pakeitimai bus pateikiami šioje Politikoje Svetainėje ir tam tikrais atvejais apie Politikos pakeitimus Subjektai bus informuojami elektroniniu paštu.

Subjektų klausimai, komentarai bei pageidavimai, susiję su Politika, gali būti pateikiami elektroninio pašto adresu info@hg-lamps.lt.

Live Chat

Kadangi mes naudojame „LiveChat, Inc.“ paslaugas („LiveChat, Inc.“, Bostonas, Masačusetsas, adresas: 101 Arch Street, 8-as aukštas, Bostono MA 02110, JAV), galbūt norėsite perskaityti jų privatumo politiką, kurią galite rasti šiose nuorodose:

„LiveChat“ privatumo politika: https://www.livechat.com/legal/privacy-policy/
„HelpDesk“ privatumo politika: https://www.helpdesk.com/legal/privacy-policy/
„ChatBot“ privatumo politika: https://www.chatbot.com/privacy-policy/">https://www.chatbot.com/privacy-policy/

Pokalbio metu bus tvarkomi (asmeniniai) duomenys, kuriuos pateikiate konsultacijos metu. Teisinis pokalbių patarimų pagrindas yra 1 str. 6 sek. 1 lit. f GDPR. Mes siūlome šią paslaugą, kad mūsų pasiūlymas būtų dar patrauklesnis naudojant pagalbos ir aptarnavimo funkcijas. Tai taip pat yra teisėtas interesas naudotis pokalbių patarimais.